Kachelbrandstof: de zekerheid van Zibro Premium Quality Fuels

Zibro is Europees marktleider in zuivere kachel brandstoffen voor petroleumkachels. Na meer dan 30 jaar innovatie, produceert Zibro vandaag de dag alleen nog Premium Quality Fuels. Ons geheim ligt in de combinatie van het unieke ‘1 stop from ship 2 shop’ productieconcept en ons hoog opgeleide en zeer toegewijde personeel, grenzen worden opgezocht en telkens weer verlegd.

De kwaliteit van Zibro brandstoffen wordt continue door externe onafhankelijke laboratoria gemonitoord, zij behoren tot de beste van de wereld. Het eindresultaat is de schoonste, meest efficiente brandstof met de beste performance in de markt. Gedurende het ontwikkelingsproces wordt niet alleen naar de brandstof gekeken, maar ook naar de verpakking. Een goed voorbeeld daarvan is de introductie van de PET eco can – een innovatie van Zibro waardoor de brandstof cans nu 100% recycleerbaar zijn. 

6 Redenen om voor Zibro kachelbrandstoffen te kiezen 
 
1. Lange levensduur kachel 
De juiste brandstof is essentieel voor de werking en levensduur van een Zibro kachel. De Zibro Premium Quality Fuels bieden je een schone en optimale verbranding. 
 
2. Reukloze brandstof
Het gebruik van inferieure brandstof leidt niet alleen tot geur door slechte of onvolledige verbranding. Maar ook tot overmatige slijtage of koolvorming in kachel, verharding van de kous of rookvorming. Dit alles kan onherstelbare schade opleveren. 
 
3. Zuinig en efficiënt 
Met Zibro Premium Quality Fuels ben je verzekerd van het hoogste rendement en een lange levensduur van de kachel. De verbranding is veilig en schoon. 
 
4. Lage milieubelasting 
De Zibro cans zijn 100% van PET: milieuvriendelijk, sterk en duurzaam.
 
5. Maximale veiligheid 
Zibro brandstof wordt voortdurend gecontroleerd door toonaangevende, onafhankelijke instanties. Het resultaat is een betrouwbare, schone en veilige brandstof met een hoog vlampunt (> 65ºC).
 
6. Spaar voor korting 
Op alle Zibro cans tref je Zibro Points aan. Met deze punten kun je sparen voor aantrekkelijke kortingen op Zibro producten en accessoires.

Zibro Performance Meter
Door Zibro Premium Quality Fuels te gebruiken garandeert Zibro de hoogste kwaliteit, de hoogste efficiëntie en het hoogste comfort. Alle Zibro Premium Quality Fuels leveren uitmuntende prestaties. Het onderscheid tussen de verschillende Zibro varianten is daarom betrekkelijk klein, terwijl het verschil ten opzichte van andere merken in verhouding zeer groot is. Om het verschil in de Zibro varianten op een niet te technische manier duidelijk te maken, is de Zibro Performance Meter ontwikkeld. Van elke variant worden vier aspecten gemeten, waarvan de uitkomsten op eenvoudige wijze zijn weergegeven.

Zibro Spaar Programma
Door Zibro Premium Quality Fuels te gebruiken garandeert Zibro de hoogste kwaliteit, de hoogste efficiëntie en het grootste comfort wat een superieure beleving van Zibro warmte oplevert. Omdat Zibro uitsluitend Premium Quality Fuels produceert, is er een grote groep vaste afnemers van Zibro brandstoffen. Om deze loyaliteit naar Zibro brandstof te belonen, bestaat er een speciaal Zibro spaarprogramma. Door Zibro Points te verzamelen kan gespaard worden voor gratis accessoires en hoge kortingen op kachels en brandstof. 

De zekerheid van Zibro Premium Quality Fuels; hoogste kwaliteit, hoogste rendement en hoogste comfort.

Bekijk ook
 
Zibro Performance Meter voor juiste brandstof keuze

Zibro Performance Meter voor juiste brandstof keuze

Door Zibro Premium Quality Fuels te gebruiken garandeert Zibro...
Lees meer >
Zibro Kristal; geurloze kachelbrandstof voor petroleumkachels

Zibro Kristal; geurloze kachelbrandstof voor petroleumkachels

Een Zibro Premium Quality Fuel met een superieure warmte...
Lees meer >
Zibro Extra; zuivere kachelbrandstof voor petroleumkachels

Zibro Extra; zuivere kachelbrandstof voor petroleumkachels

Een Zibro Premium Quality Fuel met een geweldige warmte...
Lees meer >