Gratis 30 dagen ontvochtigen

Test nu vrijblijvend de Zibro ontvochtigers.

In Nederland heeft ruim 1.5 miljoen huizen te maken met een vochtprobleem. Een Zibro luchtontvochtiger is de perfecte oplossing om vochtproblemen te bestrijden op een krachtige en permanente manier. Zibro biedt diverse typen ontvochtigers aan, zodat er voor elke ruimte een geschikt model te vinden is.

Neem de proef op de som
Met ruim 150.000 tevreden gebruikers en een hoge beoordeling voor de Zibro ontvochtigers bij de onafhankelijke website kieskeurig.nl worden de Zibro ontvochtigers zeer goed gewaardeerd. Zo goed zelfs, dat Zibro haar ontvochtigers 30 dagen op proef aanbiedt. Mocht u niet tevreden zijn over het resultaat van de ontvochtiger, dan kan deze binnen 30 dagen worden geretourneerd. Zibro zal dan het aankoopbedrag restitueren, minus de transportkosten.

Actievoorwaarden:
·    Stuur uw schriftelijke klacht binnen 30 dagen na aankoop (samen met de aankoopbon) naar PVG International, Euterpehof 20, 5342 CW te Oss, t.a.v. de afdeling SSD Nederland.
·    PVG neemt contact met u op voor het ophalen van de ontvochtiger. Deze dient u op de afgesproken datum onbeschadigd en in de originele verpakking aan te bieden aan onze transporteur.
·    PVG maakt het aankoopbedrag minus € 17,50 transportkosten binnen 2 weken over op uw bankrekeningnummer.

Al meer dan 30 jaar richt Zibro zich op klimaatbeheersing in huis en in de loop der jaren zijn we dan ook specialist geworden in het voorkomen van vochtproblemen. Voor een overzicht van alle Zibro ontvochtigers, klik hier.